Wij zijn Nancy Poorthuis en Diana Westerhof, en we heten je welkom op onze website! Het verhaal begint in 2013 toen het idee ontstond om een winkel te beginnen in tweedehands dameskleding, en de verwezenlijking daarvan ging in een razend tempo. Binnen 3 weken was de inventaris er, een antieke kassa die we graag wilden, vriendinnen en kennissen opgetrommeld om voor kleding te zorgen, maar nog geen huisvesting. Dat liet gelukkig niet lang op zich wachten; ons gezellige en authentieke pand aan de Drienerstraat kwam en binnen 2 weken, én na veel eigenhandig klussen, opende op 1 november: Laundries!

Zelfs de naam was tweede/hands, maar paste ons als een handschoen. Stel je voor, jouw gedragen én gewassen kleding hangt mooi te wezen op onze rekken. Hoe toepasselijk! Ondertussen zijn we alweer een hele tijd bezig, en dat doen we met ontzettend veel plezier!
We zijn er ook trots op dat we onderdeel zijn van “Eerlijk Winkelen”. Ons concept past daar heel goed in, recyclen van kleding en donatie aan een door ons gekozen goed doel. Het is ons streven dat je als klant tevreden bent met je aankopen, en daarom ook graag weer terugkomt. Nog geen klant? Dan hopen we je binnenkort graag te begroeten!

Eerlijk Winkelen
Play Store

Download de
Eerlijk winkelen app voor Android

Download de
Eerlijk winkelen app voor iOS

LAUNDRIES

Laundries Women’s Second-Hand Store is een eigentijdse winkel in de gezellige Drienerstraat in Hengelo. Het interieur van het pand bestaat voornamelijk uit steigerhout en steigerbuizen en heeft een warme uitstraling. Wij verkopen hier onze tweedehands dameskleding en accessoires uit het midden en hogere segment.

CONTACTGEGEVENS

LAUNDRIES
Drienerstraat 25-27
7551 HK Hengelo
 074 851 39 38
info@laundries.nl
  bezoek ons op facebook

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag : 10:00 - 17:30
Donderdag : 10:00 - 17:30
Vrijdag : 10:00 - 17:30
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag : Gesloten

VOLG ONS